Sarutul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Crazy-Zone.MyForum.ro -> Dragoste & Sex
Autor Mesaj
DevilBoy
Web Master
Web Master
DevilBoy

Data inscrierii: 28/Noi/2007

MesajTrimis: 29/11/2007 16:08    Titlul subiectului: Sarutul Raspunde cu citat (quote)

Sarutul senzual, pasional este o arta pe care multe dintre noi o uita in momentul in care se afla fata in fata cu un nou iubit. E primul, si poate cel mai important semn ca intre tine si el se leaga ceva... Asa ca iata cateva lucruri care vor adauga o aroma frantuzeasca buzelor tale.

Sincronizarea

Cei mai buni amanti din lume (care de cele mai bune ori nu sunt francezi), sunt maestrii ai sincronizarii. Stiu cum sa te cucereasca doar prin atingeri usoare si stiu cu exactitate cand trebuie sa treaca la actiune. In timp ce sincronizarea este un lucru innascut pentru unele persoane, poti invata elementele de baza ascultand cu atentie ritmul respiratiei soțului tau. Daca a ramas fara rasuflare, incearca un sarut frantuzesc, daca respira calm si regulat poti incerca metoda sfioasa a sarutului frantuzesc, iar daca masculul tau nu respira, suna salvarea(asta daca n-ai vrut de la inceput sa-l omori :D).

Prima regula a sarutului frantuzesc este ca fiecare femeie are propriul ei stil. Acest stil evolueazasarut250.jpg dintr-o combinatie formata din anatomia gurii tale (inclusiv lungimea limbii si cat de mult se deschide maxilarul tau) si agresivitatea sexuala si gusturile personale. In ciuda acestui fapt mecanismul este acelasi : Capul aplecat intr-o parte, gura deschisa, limba strecurata in gura partenerului explorand...

Odata ce ai retinut ideile de baza, este timpul sa inveti si tehnica. Iata doua metode demne de a fi incercate:

Sarutul frantuzesc

Nu are nevoie de nici un pic de incalzire. Il vrei pe prietenul tau si el te vrea pe tine ca dovada a atractiei fizice dintre voi. Limba este deja in gura lui inainte de a realiza ca saruti. Dar acum ce faci? Incet, roteste limba in cercuri in jurul celei a partenerului tau. Infige limba putin, apoi din ce in ce mai mult. Opreste-te brusc si joaca-te cu limba lui, intoarce capul intr-o parte si apoi repeta. In joaca, musca-i buza de jos si apoi linge-i-o. Incearca diferite variatii, posibilitatile sunt nenumarate.

sarut1250.jpg Sarutul frantuzesc sfios

Acest sarut are necesitate de convingere, ca urmare a experientei mai mari a partenerului tau. Incepi cu buzele lui. Cu varful limbii linge-i buza de sus, apoi saruta-l usor fara limba. In continuare, gusta-i buza de jos apoi misca-ti buzele inainte, inapoi in sus si in jos pe buzele lui. Priveste-l seducator in ochi apoi adauga niste gemete efectului pe care vrei sa-l creezi. In cele din urma introdu limba intre buzele lui, jucandu-te putin cu ea. Continua cu modul acesta sfios pana in momentul in care sarutul frantuzesc obisnuit preia conducerea. Apoi alterneaza intre saruturi sfioase si posesive. Varietatea si surpriza sunt lucrurile care fac din sarutul frantuzesc sa fie mai mult decat un sarut.
Viki
Nou Venit
Nou Venit
Viki

Data inscrierii: 01/Dec/2007

MesajTrimis: 05/12/2007 22:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:> ce lucrurii invat de la voi...ciudat...nu stiam,adica nu am citit.dar cand am facut sportu` asta...cam asa ceva am facut,dar nu ca am citit ci ca am simtit ca vreau sa fac asta :-)
ToaD
Member
Member
ToaD

Data inscrierii: 02/Dec/2007

MesajTrimis: 05/12/2007 22:57    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

... Smile) been there done that ...Nu prea conteaza cuvintele daca nu apuci sa pu i in practica
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Viki
Nou Venit
Nou Venit
Viki

MesajTrimis: 05/12/2007 23:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

...da mai,da e mai mijto sa faci ce simti decat sa citesti si sa faci :-P
nu?
ToaD
Member
Member
ToaD

Data inscrierii: 02/Dec/2007

MesajTrimis: 05/12/2007 23:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

desigur :P .. experimenteaza intai ..apoi teoriile Smile)
Viki
Nou Venit
Nou Venit
Viki

MesajTrimis: 05/12/2007 23:08    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sunt de acord cu tine :-P
SteeL
Nou Venit
Nou Venit

Data inscrierii: 15/Dec/2007

MesajTrimis: 15/12/2007 23:41    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Prima oara cand mam sarutat nu am citit ceva ... am incercat si usor usor mia iesit ... nu tre sa citesti ca sa pui in practiva
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:    Subiectul anterior : Subiectul urmator  
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Crazy-Zone.MyForum.ro -> Dragoste & Sex Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro