|
|
|
| Autor |
Mesaj |
-TacI- Nou Venit

Data inscrierii: 21/Mar/2011 Mesaje: 1 Localitate: England
|
Trimis: 21/03/2011 18:12 Titlul subiectului: ...>...< Forum CeReRe...... >...< |
|
|
Ma scuzati ca am facut aici cererea dar nu stiam unde sunt nou pe aici si asi vrea si eu un forum mam casnit mult sa fac unu si nu am putut daca va zic in toatal de forumuri greisite pe care le am cre ca sunt peste 60 .....
As vrea si eu un forum.......
Cerinte ::
-Numele Forulului : www.DarKcs.ro/forum
-Parola administrativa : - o sa vio dau prin pm cand raspundeti ..
-Sa aiba avatare la toti cand se inregistreaza sa le apara urmatoarele :
..la cei mai noi inregistrati fara mesaje topicuri raspunsuri sa aiba o imagine neagra pe care sa scrie V.I.P
...La cei care le dau eu admin sa aiba ADMIN.
...La cei cu 20 de topicuri si 15 raspunsuri sa aiba poza cu FOr Got.
.... La cei cu 26 de topicuri si 27 de raspunsuri sa aiba poza cu Administrator.
..... La cei cu 30 de topicuri raspunsuri 0 sa aiba poza cu MoDeraToR.
.....La cei cu peste 50 de topicuri sa aiba poza cu --> Makkete Masineri <Si> No Rang...
Master Powered?
Owner-Zon3<Asa>> DiveRse <In>> Tutoriale <<Nu> Admini <===
==> Cereri Admin <==
s.a.m.d
Sa se poata inregistra ...
ChatBox (nu este necesar o sa pot sa il bag si eu)
Sa aiba pagina proprie de upload si download......
si la adresa de e-mail o sa o dau prin pm.
Sunt deacord cu cerintele sa aiba un board direct la pagina voastra chiar nu ma supara puteti sa va logati cu adminul meu..
Forumul sa fie in intregime in limba romana....
Va multumesc si imi cer scuze inca odata pentru ca am postat aici dar nam stiut unde...
Oricum o sa aveti Web Master din componentă mea pe forum.. _________________ The Maxim Best for....
Forum initiat de Alehandra and -TacI-
No Mesoooooooooopooootamil |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|